Verhuur

Host your event!

PKHS is the new best thing in town! Een nieuwe toevoeging aan Tilburg, een volledig nieuwe doelgroep die aangeboord kan worden door de veelzijdigheid en mogelijkheden die de club aanbiedt. Naast dat we elk weekend de grootste artiesten hebben staan met de beste faciliteiten, bieden wij de club ook aan voor verhuur. Met een capaciteit van 1000+ is de ruimte ook zeer toegankelijk voor gala’s, borrels maar ook voor trainingen, workshops en bruiloften. Alles is mogelijk door de grote zaal en de kleinere ruimte boven met de mogelijkheid om te eten.

Door de goede ligging van de vestiging is het gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het station ligt om de hoek en achter ons is een grote parkeergarage. We zitten midden in de bruisende stad en in de zomer wordt het mogelijk om gebruik te maken van het dakterras waar u met zo’n 300 mensen een leuke tijd kunt beleven met een ondergaand zonnetje en een cocktail in de hand.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via info@eventureconcepts.nl of bellen naar +31683384760